2023. Szeptember
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
 Autó Hi-Fi
 Autó riasztó
 GPS alapú jármű követés
 GPS alapú jármű felügyelet
 Sebességváltó zár
 Ablakemelő
 Centrálzár
 Telefon kihangosító
 Kihangosító
 Xenon
 Tolató kamera
 Tolató radar
 Radar detektor
 Ülésfűtés
Hő- és biztonsági fólia
Épület elektronika
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

Épűletfólia

Betörésvédelmi és biztonsági ablakfólia

A biztonsági fóliák gátolják a tűz, robbanás, betörés során keletkezett szilánkszóródást, késleltetik, illetve meggátolják a behatolást a helyiségbe.
Az üvegfelületek megjelenésén a víztiszta színtelen biztonsági fólia nem változtat. Igény esetén speciálisan kombinált, színezett, fény-, és hő védő változatban is tudjuk biztosítani.
Biztonsági fóliáink a Magyar Biztosítók Szövetsége /MABISZ/ minősítő tanúsítványával, valamint az ORFK és a BRFK ajánlásával rendelkeznek és széles körben közkedveltek.

Az ablakfólia önmagában rács kiváltására nem alkalmas. Egyedi biztosítói kockázatelbírálással az ablakfóliák esetenként elfogadhatók a részleges mechanikai védelem alkotó elemeként a rács helyettesítésére, elektronikai jelzőrendszerrel kombinálva. E kockázatvállalási feltételt a biztosítótársaságok saját szabályzatukban rögzítik. Az ablakfóliák alkalmazásának lehetőségéről a biztosítási szerződéskötéskor a szerződő feleknek kell megállapodni.

A biztosítói kockázatvállalás feltételei:

  • Lakossági felhasználás esetén min. 4mm, közületi felhasználás esetén min. 6mm vastagságú üveglapra kell a fóliát felhelyezni.
  • Termo üvegszerkezet esetén az össz-üvegvastagság a mérvadó, utólagos fóliázás esetén a kerettől max. 1mm hézaggal a telepítés, szakszerűsége elfogadható, a telepítéstől számított 15. naptól kezdődően nyújt megfelelő védelmet a biztonsági fólia.
  • A kockázatvállalás időtartama a telepítéstől számított 5 év, ha a gyártás és a telepítés közötti idő nem hosszabb 1 évnél.
  • A fóliával szerelt üveg keretszerkezete nem lehet gyengébb ellenálló képességű, mint maga az üveg.
  • A gyártó és forgalmazó által előírt szakszerű felszerelés biztosításához a kivitelezőnek rendelkeznie kell az importőr által kibocsátott és nyilvántartot bizonyítvánnyal.

Valamennyi fólia közös tulajdonsága, hogy közel 100%-ban kinn tartják az UV sugarakat, védve ezzel az enteriőrt a napfény okozta károsodástól.

Az üveg ellenállóságának növelésével akadályozza az impulzusszerű behatolásokat, láthatatlan védelmet nyújt, az üvegtörésből származó balesetek nagy része is elkerülhető, mivel a fólia egyben tartja az eltört üveget, meggátolva a szilánkok széthullását.

Főbb tulajdonságai: tisztán és torzításmentesen átlátható, költséghatékony.Hő- és fényvédelem

A síküveg a nap energiájának 80-85%-át átengedi, míg a hővédő fóliával ellátott üveg esetén ez akár 50-15%-ra is csökkenthető!

visszaverik a napsugárzásból adódó hő jelentős részét,

kiküszöbölik a belső hőmérséklet nagymértékű növekedését,

visszaverik a fűtőtestek által kibocsátott hőhullámokat, így kevesebb hő szökhet csak ki az üvegfelületeken keresztül,

csökkentik a légkondicionálási és fűtési költségeket,

védenek az UV-sugárzástól, javítják és egységesítik az épület külső megjelenését.

Épületek esetében a fűtési idényben, a fóliázott üvegen a meleg kijutása 34-44%-kal csökken, jelentős fűtési energia megtakarítást eredményezve. A beruházási költség megtérülési ideje 2-2,5 év. A klímával szerelt helyiségekben a megtérülési idő átlagosan 1 évvel csökken.


Belátásvédelem

Nappali fényviszonyok mellett a fóliák különleges függönyként viselkednek, a lakásból az ablakon tökéletesen ki lehet látni, de kívülről, a kíváncsi tekintetek elől védve maradunk. A tükrös fóliák alkalmazása esetén, figyelembe kell venni a fényviszonyokat, melyekről kollegáink a megrendelés előtt készségesen adnak felvilágosítást.


RF védelem

A mai elektronikus eszközökkel telített világban fő biztonsági szemponttá vált a mágneses és rádió interferencia (RF) elleni védelem. Különösen fontos ez nagyobb számú számítógéppel vagy rádiótelefonnal felszerelt irodaházakban, irodákban.

A kémkedés miatt veszélyeztetett adatfeldolgozó berendezéseket és személyi számítógépeket az ablakok közelében szintén védeni kell az adatok "lehallgatása" ellen. A rádióhullámok sugárzását gátló fólia hatásfoka kb. 99%. Ez azt jelenti, hogy a lehallgathatóság 100 méterről 1 méterre csökken.

Hétköznapi felhasználása történhet kórházi létesítményekben és ipari laboratóriumokban precíziós műszerek védelmében, "külső" zavaró térerő leárnyékol ása céljából.
 

Ne bizzák a véletlenre, a saját szemüknek higgyenek!!!

Üzletünkben kollégáink segítenek Önnek kiválasztani elképzelései- nek ill. igényének megfelelő legjobb fóliát! A kiválasztásban segítséget nyújt a "Transmission Meter" mely megmutatja az adott fólia fény ill. hő átvezető képességét.

A műszer segítségével egyszerű a döntés!


Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

 
  Látogatók száma: 1275271
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477