2023. Június
HKSzeCsPSzoV



1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
Hő- és biztonsági fólia
  Autó fólia
 Épület fólia
Épület elektronika
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

Autófólia

A fóliák a gépkocsinak esztétikusabb, sportosabb megjelenést biztosítanak. A sötétebb árnyalatú fényvédő fóliák a gépjárműbe való belátást is korlátozzák, míg belülről megfelelő kilátást biztosítanak.
A fóliák csaknem teljes mértékben kiszűrik az UV-sugarakat, megvédve ezzel a gépkocsi kárpitját a korai kifakulástól, illetve a műanyag burkolatokat a megrepedezéstől.
A fóliák különböző színárnyalatokban kaphatók. Karcolásálló réteget is tartalmaznak, éveken át biztosítva ezzel az igényes megjelenést.
A kristálytiszta ragasztó nagyon erős tapadást biztosít, így az ablakra felragasztott fólia nem hólyagosodik fel, nem repedezik, nem ráncosodik és nem válik el az üvegtől.

Növelik a gépjárművek eleganciáját, a fény és a hőmérséklet szabályozásával pedig a komfortérzetet. Az autóüveg-fóliák gyakran akadályozzák meg a gyors üvegtöréssel okozott vagyoni károkat, az utastérből történő lopást, esetlegesen a gépkocsi eltulajdonítását, nehézkes munkát adva a tolvajoknak. Az üveg betörése után ugyanis az autóüveg egyben marad, törése nem szilánkos, hanem darabos. Az autóba jutás több időbe telik, miközben riasztónk már működésbe lép.

Értéktárgyak szállítása esetén, a sötét fóliák használata csökkenti az autófeltörés rizikóját, a korlátozott belátás miatt. A fóliák a Közlekedési Főfelügyelet által engedélyezettek.
Természetesen rendeletek szabályozzák a fóliák fényáteresztő képességének minimális mértékét, illetve a sötétebb fóliák felragasztási helyeit.

Személygépjárműveknél az első két oldalsó és hátsó szélvédőjére csak egy 70%-fényáteresztő képességű fólia szerelhető.

Tehergépjárműveknél csak az első két ajtóra vonatkozik ez az elvárás. Az első szélvédőre csupánszínes fóliából csak fényvédő csíkot lehet ragasztani megadott szélességben.

Műbizonylatot csak a Közlekedési Felügyelet által elfogadott szabályos árnyalatú fóliára tudunk adni!


Infravörös sugárzás ellen védő autóüveg fóliák

A legjobb hőkinntartással bíró fóliák valamilyen fémet is tartalmaznak, a tükröződés miatt azonban ezek a fóliák gépjármű ablakokra nem telepíthetők, csak épületablakokra. A kifejezetten a hőért felelős infravörös sugarak kiszűrésére kifejlesztett ablakfóliák nem tartalmaznak fémet, nem tükröződnek és szelektíven szűrik meg a napból jövő sugárzást, a látható fény nagy részének átengedése mellett.

A légkondicionálóval ellátott autók esetében üzemanyag megtakarítás érhető el, mivel a fólia gátolja a már lehűtött belső tér felmelegedését.

A víztisztakivitel az első szélvédőre és a vezetőtéri oldalablakokra is telepíthető, döntően csökkentve ezzel az utastérbe behatoló hőt.

 

HŐVÉDŐ FÓLIA AZ ELSŐ SZÉLVÉDŐN!

Típus: SS-N630

Infravörös sugárzás visszaverése: 29%
UV sugárzás visszaverése: 99%
Szín: víztiszta
Látható fény átengedése: 81%
Napenergia

  • átengedése: 79%
  • elnyelése: 28%
  • visszaverése: 10%

 

A kedvezőbb beesési szög miatt az első szélvédőn jut át a legtöbb napenergia. Ha a napenergia ellen az első szélvédő és a vezetőtéri oldalablakok is védettek, jelentősen javul az utastér hővédelme és a klímaberendezés működtetése is gazdaságosabb.

 

Napvédő autófóliák

A fóliák napvédő réteget képeznek az üveg belső felületén. Típustól függően a napsugárzásból származó hő nagy részét kinn tartják, míg a látható fényt beengedik. Csökkentik a fény zavaró és vakító hatását, ugyanakkor a szabályosan feltett fóliák a látási viszonyokat nem rontják, így biztonságos és komfortos vezetési és utazási feltételeket nyújtanak.

 

 

Ne bizzák a véletlenre, a saját szemüknek higgyenek!!!

Üzletünkben kollégáink segítenek Önnek kiválasztani elképzelései- nek ill. igényének megfelelő legjobb fóliát! A kiválasztásban segítséget nyújt a "Transmission Meter" mely megmutatja az adott fólia fény ill. hő átvezető képességét.

A műszer segítségével egyszerű a döntés!


Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

















 
  Látogatók száma: 1247295
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477