2021. November
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
Hő- és biztonsági fólia
  Autó fólia
 Épület fólia
Épület elektronika
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

Beléptető rendszer

Komplex elektromecha- nikai-informatikai rendszer, mely telepített ellenőrző pontok segítségével lehetővé teszi létesítményekben a személy- és járműmozgások hely, irány és idő szerinti, egyedi engedélyezését, vagy tiltását, nyilvántartását, az ellenőrző pontok állapotának figyelését, vezérlését, regisztrálását, az események megadott kulcsok szerinti visszakeresését, listázását, rendkívüli helyzetekben az átjárók előre meghatározott állapotba történő beállítását.

 

A beléptető rendszerek jellemzői:

 • Önállóan működő ellenőrző-áteresztő pontok (beléptető terminálok)
 • Önálló, vagy hálózati működés
 • Kártyás azonosítás (mágneskártya, közelítő kártya)
 • Alkalmazásfüggő termináltípusok (beléptető, munkaidő nyilvántartó)
 • Hely és idő szerinti tetszőleges jogosultság kiosztás
 • Vendégkártya kezelés
 • Tetszőleges elektromosan vezérelhető akadályozó szerkezet (Ajtó mágneszárral, motoros ajtó, forgóvilla, forgókereszt, sorompó)
 • Szünetmentes tápellátás
 • Korlátlanul bővíthető rendszer
 • Kiegészítő elemek: jelenléti tábla, foglaltság jelző, szövegbemondó
 • Windows alapú kezelőprogramok, különböző szintű, jelszavas védelemmel
 • Ünnep és megkülönböztetett napok kezelése
 • Automatikus téli-nyári időszámítás váltás

A SEAKEY számítógépes beléptető rendszer feladata, hogy nyilvántartsa az adott objektumon belüli mozgásokat és korlátozza bizonyos dolgozói csoportok, vendégek mozgását térben és időben. A beléptető pontokon a dolgozók azonosítása mágnes-csíkos vagy közelítő-kártyás (proximity) belépőkártyával történik. Az objektum beléptető pontjain felszerelt berendezés, a terminál olvassa a belépőkártyán tárolt információt, ellenőrzi a belépési jogosultságot és működteti a beléptetőo berendezéseket. Egy dolgozó belépési jogosultságának megadása kártyájának kiadásakor történik, az általa nyitható terminálok meghatározásával. Az időbeni korlátozás időzónák terminálonkénti megadásával történhet. A vendégek azonosítására ún. vendégkártyát (ideiglenes kártyát) adhatunk ki, amelyre megmondhatjuk, hogy meddig legyen érvényes a rendszerben. Lehetőség van ún. vezérlőkártyák kiadására is, amelyek segítségével x terminálok kimenetét vezérelhetjük tartós állapotok (nyitott, zárt) létrehozására. A rendszer konfigurálásakor megadhatjuk, hogy a rendszer milyen eseményeket naplózzon és milyen rendkívüli események váltsanak ki riasztást. A naplózott eseményekről különféle listákat készíthetünk. A rendszerben ún. vészhelyzet programokat definiálhatunk, amelyek indításakor minden terminál a programban előre meghatározott állapotba kerül (pl. tűz esetén az összes terminál tartós nyitott állapotba áll). A fokozott biztonsági követelményeket a PIN-kód, az ismételt belépés elleni védelem, a zsilip és a rejtett riasztás funkciók elégítik ki.


Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

 
  Látogatók száma: 994217
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477