2023. Június
HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
Hő- és biztonsági fólia
Épület elektronika
 Beléptető rendszer
 Riasztó rendszer
 Kamerás megfigyelő
 Hangosítás
 Kaputelefon
 Tűzjelző rendszer
 DEVI fűtési megoldások
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

Kaputelefonok

A CODEfon kaputelefon család kétvezetékes és 1+N vezetékes digitális kaputelefon rendszere EVKT Típusú központokkal


Jellemzők:

 • 255 lakáskészülék kapcsolható egy központi egységre
 • Mikroprocesszoros lakáskészülék
 • Digitális kóddal történő hívás
 • Mágneszár vezérlés
 • Belső kapunyitó nyomógomb kapcsolható a központhoz
 • Beépített névtábla-világítás vezérlés
 • Kódzár funkció
 • Kártyás beléptető / proximity /
 • Gyárilag előre programozott, minden központ egyedi kódokkal rendelkezik
 • Kódok megváltoztathatóak, billentyűzetről programozható
 • Optikai szenzoros billentyűzet


A központi egység:

A központi egység és a világítással ellátott névtábla falba süllyeszthető ill. esővédős falra szerelhető kivitelű, acéllemezből készült dobozba van beépítve. Tápfeszültségét 220/12 V-os transzformátorról kell biztosítani. A kapunyitó nyomógomb tetszőleges típusú, záróérintkezős lehet. Ennek megnyomásával a kapu belülről nyitható. A névtábla világítás kimenetre több névtábla is ráköthető. A világítás sötétben automatikusan bekapcsol. A mágneszár kimenetnek külön biztosítéka van, így a mágneszár zárlata esetén a kaputelefon tovább működik. Mind a névtábla világítás, mind a mágneszár 12V váltóáramot kap, relével kapcsolva. A központ panelen 3 db trimmerpotméter van. Ezekkel a mikrofon és a hangszóró hangereje külön-külön szabályozható. A balansz potméterrel a legkevésbé gerjedékeny állapotot lehet beállítani.
A rendszer alkalmas több kapu kezelésére is , csak egy informácios vezeték szükséges a központok közé. Így csak az a központ működik amelyikről elsőként történt a hívás a másik központon addig OFF jelzés látszik.

Figyelem! Hibás bekötés a központ tönkremeneteléhez vezethet!


A digitális lakáskészülék jellemzői:

A lakáskészülék mikroprocesszoros vezérlésű. A csengetéskor a lakásszámot a központ digitális kód formájában küldi a lakáskészülékek felé, amit a mikroprocesszor összehasonlít a jumpereken beállított értékkel. A mikroprocesszor hatékony hibafelismerő programmal van ellátva, így a téves csengetés lehetősége gyakorlatilag kizárt. A lakásszámot a panelen található jumperekkel kell beállítani. A jumperek értéke a telefonokban lentről felfelé növekszik.

Továbbá lehetőség van a lakáskészülékre póthangszórót csatlakóztatni ill. az ajtó előtti ajtócsengő működtetésére.


A rendszer működése:

Csengetéskor a lakás számát kell a billentyűzeten beírni, majd a központ 3 másodperc múlva csenget. A lakáskészülék a hívást visszaigazolja a központnak, és csak ezután indul, a csengető hang. Érvénytelen szám hívásakor, (> 255) a központ (Err) hibajelzést ad. Ha a hívott szám érvényes, de ilyen számú lakáskészülék nincs telepítve, akkor (OFF) jelzést ad. Ha a hívott készülék létezik, akkor csenget. Ha a hívott a kagylót felvette, akkor bekapcsol a mikrofon és a hangszóró, és lehet beszélni. Mind a csengetés, mind a beszélgetés ideje korlátozott, a beprogramozott idő letelte után automatikusan bontja az összeköttetést. A beszélgetés alatt a lakáskészüléken lévő gombbal a mágneszár nyitható. Az összeköttetés a kagyló letételével, vagy a központon a DEL gombbal is bontható.


Kódzár üzemmód:

A központ lehetővé teszi a mágneszár nyitását a billentyűzeten beírt 4 jegyű kóddal. Először a lakásszámot kell beírni, majd a gombot megnyomni, utána a 4 jegyű kódot. Minden lakásszámhoz tartozik egy nyitókód, ezek gyárilag véletlen számokkal be vannak programozva, a számokat a mellékelt kódtáblázat tartalmazza.


Kártyás beléptető:

Lehetőség van minden lakás számára tetszőleges számú proximity kártya használatára. A kártyák lakásszámhoz rendelhetőek ill. kitörölhetőek.Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

 
  Látogatók száma: 1247229
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477