2023. Március
HKSzeCsPSzoV


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
Hő- és biztonsági fólia
Épület elektronika
 Beléptető rendszer
 Riasztó rendszer
 Kamerás megfigyelő
 Hangosítás
 Kaputelefon
 Tűzjelző rendszer
 DEVI fűtési megoldások
   Csőfűtés
   Fagyvédelem
   Fürdőszoba
   Hó és jégolvasztás
   Mezőgazdaság
   Padlófűtés
   Sportpályák fűtése
   Termékek
   Devi PDF
   Devi Videók
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

Mezőgazdaság

 

Fűtések a növénytermesztésben

Fűtött földterület meghosszabbítja a növénytermesztés időszakát

 

A növények növekedésének felgyorsítása érdekében az üvegházakat fűteni kell, egészen a korai tavasz kezdetétől. Ezzel a növények növekedési ütemét előre hozzuk, és egyben felgyorsítjuk. Lehetőségünk nyílik olyan növények termesztésére is, amelyek az éghajlat miatt fűtés nélkül képtelenek lennének megélni a területen. A levegő és a föld optimális hőmérsékletének beállításával, mindezt könnyen elérhetjük.

A fűtést deviflex fűtőkábelek, a szabályozást devireg termosztátok biztosítják. A termosztát érzékelője közvetlenül a fűtött talajban kerül elhelyezésre.

Termék választás:

Deviflex DTIP-10 és DTIP-18 típusú kábeleket ajánlunk.
Üvegházak hőmérsékletének szabályozására devireg 330 vagy 610 típusú termosztátot használjunk. A hőmérséklet beállításánál figyelembe kell venni a növény típusát és korát is. Üvegházakban növénytermesztéshez a tipikus környezeti hőmérséklet 15 C és 25 C között van, egyéb esetekben ez emelkedhet 30 C-ig is.

 

Ólak fűtése

A malacok gyorsabban növekednek a fűtött padlón

 

A modern gazdaságban, nagyon fontos az állatok életkörülményeinek optimalizálása, fejlődésük érdekében. A malacok növekedésének érdekében ügyelni kell hőveszteségük csökkentésére. DEVI padlófűtéssel, meggátolhatjuk alulról történő kihűlésüket, ezzel is segítve súlygyarapodásukat.

A malacoknak az első két napon minimálisan 30 C-os hőmérsékletre van szükségük. Ezután folyamatosan csökkenthetjük a hőmérsékletet a következő 4 hét alatt 18 C-ra. Ezt könnyen beállíthatjuk egy elektronikus devireg termosztát használatával.

A padlófűtés csökkenti az állatok elhullásának mennyiségét. Csirke neveldékben is komoly előnyöket jelent a padlófűtés megléte. A deviflex fűtőkábelek egyenletes hőmérsékleten tartják a talajszintet anélkül, hogy a teljes épületet fűtenénk. Ezzel nyilvánvalóan energiát takarítunk meg. Egyéb előnyöknek nevezhetjük, a tiszta és száraz környezetet a csirkéknél, amely nyilvánvalóan javítja azok növekedését is. Ezek együttes hatása csökkentőleg hat az állatok elhullására is. Az állatok piszkának gyors száradásával, azok eltakarítása is könnyebbé válik. Ez fontos lehet, amikor a csirke állomány cseréje folyik.

Termék választás:

Deviflex fűtőkábeleket vagy Devimat fűtőszőnyegeket ajánlunk.
Különböző típusú devireg elektronikus, padlóérzékelős termosztátok használhatók, mint devireg 330-as vagy 610-es típusok.
Ajánlott minden malac csoporthoz külön termosztátot beépíteni, hogy az állatok növekedése vagy a hely kihasználtsága miatti különbségeket kezelni tudjuk


Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

 
  Látogatók száma: 1235104
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477