2023. Március
HKSzeCsPSzoV


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
Hő- és biztonsági fólia
Épület elektronika
 Beléptető rendszer
 Riasztó rendszer
 Kamerás megfigyelő
 Hangosítás
 Kaputelefon
 Tűzjelző rendszer
 DEVI fűtési megoldások
   Csőfűtés
   Fagyvédelem
   Fürdőszoba
   Hó és jégolvasztás
   Mezőgazdaság
   Padlófűtés
   Sportpályák fűtése
   Termékek
   Devi PDF
   Devi Videók
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

Padlófűtés

 

Egyszerű szerelhetőség, gazdaságos üzemeltetés

DEVI padlófűtés rendszer a tökéletes fűtési megoldás, a leggazdaságosabb energia felhasználás mellett.

A padlófűtés tökéletesen elosztja a meleget a padló felületén és a Devireg termosztátok segítségével az átlagos helység hőmérsékletet 1-2 oC fokkal csökkenteni tudja a hagyományos radiátoros rendszerekhez képest. Ez azt jelenti, hogy az energia felhasználást is csökkenteni lehet 10-20 %-al.

Szerelése pedig kifejezetten nem igényel szakértelmet. Csak a bekötéséhez szükséges villanyszerelő.

Bármilyen típusú padlózat alatt használható:

Bármilyen környezetben használható, legyen az iroda, lakás, műhely vagy sport célú épület. Ebből adódóan bármilyen típusú padlófelület alatt beépíthető. A padló szerkezete szerint, lehet vékony vagy normál vastagságú beton padló.

Szabad felületek a bútoroknak:

DEVI padlófűtés rendszer gyakorlatilag láthatatlan. Rejtett mivolta miatt szabad lehetőséget ad a szoba szabad bebútorozására. A helység összképét sem rontja az oda nem illő radiátorok.

DEVI garancia, a tökéletes megoldás:

DEVI fűtőkábelek mozgó alkatrészt nem tartalmaznak. Élettartamuk gyakorlatilag megegyezik a falba épített rézvezetékével. A DEVI 10 év garanciát biztosít a fűtőkábelekre, amik semmilyen karbantartást nem igényelnek.

 

Új meleg padló a régi felbontása nélkül!

DEVI padlófűtés felújításokhoz.

Képzelje el, hogy a régi padló felbontás nélkül, ami rengeteg kosztól és költségtől kíméli meg, egy teljesen új és egyben meleg padló tud varázsolni a lakásában.

Az új padlózatnak, burkolattal és DEVI fűtéssel együtt sincs szüksége több helyre, mint 10-15 mm.

Kényelmes meleg padló felület. DEVI padlófűtő rendszerek kizárólag Dániában készülnek. A rendszer devimat elektromos fűtőszőnyegből és devireg elektronikus termosztátból áll. A rendszer kompletten is szállítható, többféle méretben, így a tervezés nem igényel egyéb felesleges számításokat.

Habár a DEVI fűtési rendszere gond nélkül képes a teljes házat kifűteni a legnagyobb hidegben is, mégis csak 3 mm helyet foglal el a padlózatban. Ezért könnyen elhelyezhető bármilyen meglevő padlózat tetején, akár annak felbontása nélkül is.

Mivel a csemperagasztóban elfér, nem szükséges a kis mértékben megemelkedett padlófelület miatt a helység egyéb már meglevő berendezéseit (ajtó) átalakítani. Bárki megszerelheti a padlófűtést, ha követi a szerelési utasításokat a mellékletben. Fontos, hogy a hálózatra kötést minden esetben szakképzett villanyszerelő végezze el. Az önhöz legközelebbi vásárlási helyről érdeklődjön a DEVI-nél.

 

Variálható fűtési megoldás

Bármilyen helység fűtésére alkalmas

3 m2-es WC vagy több száz négyzetméteres templom padló?

Felülettől függetlenül, a DEVI rendszere mindenhol beépíthető. Legyen lakás, iskola, irodai vagy ipari célú felhasználás.

A DEVI teljes termék skálája biztosítja, hogy mindenhol a legmegfelelőbb típusú, teljesítményű fűtőkábelt vagy fűtőszőnyeget építhessük be. A burkolat fejtája szerint nincs semmilyen kötöttség.

A termosztátoknál is több lehetőség közül választhatunk. Pld. a devireg 550-es típusú termosztát beépített programozóval rendelkezik, valamint működhet önállóan egy helységet szabályozva vagy több termosztát hálózatba kötésével is.


Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

 
  Látogatók száma: 1235091
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477