Jármű nyomkövetés

Fontos, hogy a mai rohanó világban, amikor a munkavégzés, napi teendők végzése közben nem jut időnk oda figyelni idős vagy egyedül élő szeretteinkre vagy alkalmazottainknak kiadott munkáinak kontrollálására, gépjárműveinknek védelmére, flottakövetésre, akkor nyújthatnak nagy segítséget a GSM/GPRS GPS alapú termékeink, szolgáltatásaink alkalmazása.

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal lehetősége nyílik, hogy megvalósítsa az alábbi igényeket: távfelügyelet, segélyhívás, személyfelügyelet, személyvédelem, telefon szolgáltatás, házi gondozás, munkaidő kontroll, gépjárművédelem, GPS flotta felügyelet, Internetes gépjárműkövetés, üzemanyag takarékosság, sofőrazonosítás, járőr ellenőrzés, elektronikus útdíj.

MOBI-Track szolgáltatások

Válassza a MOBI-Track Járműkövetés szolgáltatásai közül azokat, melyre járművei menedzseléséhez leginkább szüksége van.

Flottakövetés, járműkövetés

Flottakövetés, járműkövetés

Komplett szolgáltatás egy gépjármű vagy akár egy egész flotta járműkövetésére, GPS alapú nyomkövetésére. Azonnali pozíciók lekérése, megtett útvonalak nyilvántartása, üzemanyag fogyasztás jelzése. Kis befektetéssel, nagy megtakarítás!

E-parkolás

E-parkolás

E-parkolás szolgáltatásunkkal számos olyan kényelmi és költséghatékony megoldást nyújtunk partnereink számára, amelyek nem csak vállalatok számára optimalizáltak, hanem magánszemélyek esetén is alkalmazhatóak. A megoldás adott, parkoljon velünk kényelmesen.

Gépjárművédelem

Gépjárművédelem

GPSmart-Immo, a termékpalettánk egyik leghatékonyabb távolról is vezérelhető indításgátló eszköze. A műholdas gépjárművédelem 4 fő elemből tevődik össze. Riasztókészülék, GPS helymeghatározó eszköz, Immobiliser azaz indításgátló berendezés és rablásgátló rendszer. Cégünk a felsorolt berendezéseket saját maga fejleszti és gyártja. Mivel szolgáltatásunk modulárisan épül fel, minden ügyfél számára az egyedi igényeinek megfelelő készüléket telepítjük a járművébe.

Üzemanyagkontroll

Üzemanyag fogyasztás mérés

Gépjárművek üzemanyagszint változásának figyelésére számos különböző megoldást kínálunk. Ennek eredményeképpen szinte minden járműtípus esetében rendelkezünk megbízható mérést kínáló eszközzel.

Sofőrazonosítás

Sofőrazonosítás

A flottakövetés, járműkövetés által nyújtott információk hatékony feldolgozásához eszközeink különböző sofőrazonosító megoldásokkal bővíthetőek. A sofőrazonosításnak köszönhetően különböző riportokat, kimutatásokat nyerhetünk ki a rendszerből. Az optimális megoldás kiválasztásához vegye fel velünk a kapcsolatot.

E-tachográf

E-tachográf

A tachográf-köteles járművel rendelkező vállalkozókat, illetve gépjárművezetőket támogatja. Gyors és költséghatékony megoldás, mely nagyobb szabadságot nyújt a fuvarszervezésben.

E-útdíj

E-útdíj bevallás

Gyors, egyszerű, átlátható, GPS-alapon működő útdíjfizetési rendszer, amely tájékoztatást ad közvetlenül a sofőrnek, és megvédheti vállalkozását akár a büntetések kiszabásától is. A rendszer zökkenőmentességét a nap 24 órájában elérhető e-útdíjra szakosodott ügyfélszolgálatunk valamint e-útdíj-jogsegély tanácsadásunk biztosítja.

E-menetlevélr

E-menetlevél

Tanúsítványokkal ellátott szigorú jogszabályi előírásoknak megfelelő, papíralapú menetlevél kiváltására alkalmas elektronikus menetlevél.

Applikációk

Applikációk

Tekintettel arra, hogy napjainkban a hatékony munkavégzés egyik fő szempontja az optimális időbeosztás, cégünk két irányból is kihasználja a GPS technológiából adódó erre vonatkozó lehetőségeket, kényelmi megoldásokat.

easyTRACK

Járműlista és napi nyomvonal felület Térképes felület

easyTRACK

Teljes kontroll gépjárműflottája felett? Az easyTRACK járműkövetési szolgáltatásával lehetséges!

  • Web-alapú online gépjárműkövetési megoldás
  • Nyomkövetés mobilalkalmazásban (Android, IOS)
  • Menetlevél-szolgáltatás
  • Korábbi útvonal visszakereshetősége
  • Többszintű felhasználói jogosultság
  • Sofőrazonosítás
  • Üzemanyagszint és fogyasztás figyelés
  • Gépjárművek megjelenítése cím alapján
  • Integrált útvonal és túra útvonal tervező
  • Riasztások küldése, akku merül, mozgás gyújtás nélkül, riasztó aktiválás és pánik események esetén

Az easyTRACK folyamatos, valós idejű rálátást biztosít flottájára. Szolgáltatásunk alappillére a nagy részletességű térképfelület, amelyen megjelenítjük a járművek aktuális pozícióját és számos más, hasznos adatot.

easyTRACK szolgáltatások

Válassza az easyTRACK Járműkövetés szolgáltatásai közül azokat, melyre járművei menedzseléséhez leginkább szüksége van.

Térképszolgáltatás

Térképszolgáltatás

Térképes felületünkön keresztül, amely tartalmazza a speciális térképrétegeket is (erdőréteg, súly-magasság korlát), nyomon követheti flottája összes járművét, letöltheti a hozzájuk tartozó kimutatásokat, adatokat, számlákat. Átlátható, könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület, mely webről és mobilalkalmazásból is elérhető.

Optimális Túra Menedzsment

Optimális Túra Menedzsment

Előre megtervezheti a sofőrje számára ideális útvonalat, az útszakasz és a gépjármű típusa alapján, így csökkentheti a fölöslegesen megtett utak számát. A megtervezett utat elküldheti sofőrje mobiltelefonjára, így adott időben indíthatja el a túrát a Driver App mobilalkalmazáson keresztül.

easyTACHOGRÁF

easyTACHOGRÁF

Az easyTACHOGRÁF segítségével egy webes felületen kísérheti figyelemmel a sofőrök aktuális vezetési és pihenési idejét, így elkerülheti a büntetéseket és optimalizálhatja a fuvarszervezést. A távoli eléréssel, egy előre meghatározott időpontban, vagy akár automatikusan is elindíthatja a tachográfkészülék és a sofőrkártyák letöltését.

Kimutatások

Kimutatások

Az easyTRACK-rendszert úgy terveztük, hogy több mint 30-féle kimutatásunk gyorsan, egyszerűen és érthető módon legyen elérhető és letölthető. Készítsen kimutatást egy kattintással az Ön által kiválasztott járművekről vagy járműcsoportokról. A jármű-, flotta- és sofőralapú kimutatások nagymértékben megkönnyítik az adminisztrációs feladatokat.

Egyedi hozzáférések

Egyedi hozzáférések

A funkció segítségével hozzáférést biztosíthat alkalmazottai, illetve partnerei számára flottája bizonyos járműveihez vagy akár a teljes járműparkhoz. Eldöntheti, hogy az adott dolgozó vagy partner milyen kiegészítő szolgáltatásokhoz férjen hozzá a jármű aktuális pozíciójától az archív adatokon és kimutatáskészítésen át akár a sofőrkezelésig és adatmódosításig.

Valós idejű riasztások

Valós idejű riasztások

Riasztáskezelő rendszerünk segítségével Ön megadhatja, milyen eseményekről kér értesítést e-mail-ben, SMS-ben vagy az easyTRACK webfelületén keresztül. Értesítést állíthat be többek között határátlépésről, tanksapka nyitásról, megállási pontokról, műszaki vizsga esedékességéről, stb., de akár egyéni kilométer, vagy időpont alapú riasztásokat is megadhat.

CAN szolgáltatás

CAN szolgáltatás

Tartsa kontroll alatt az üzemanyag-felhasználást, és pontosítsa a kimutatások adatait. Távoli eléréssel megismerheti és nyomon követheti a jármű kilométeróra-állását, és a sofőrök vezetési stílusait is. Ezen adatok elemzésével ellenőrizheti a gépjármű rendeltetésszerű használatát, így akár több liter üzemanyagot is megspórolhat cégének.

E-útdíj fizetési rendszer

E-útdíj fizetési rendszer

Gyors, egyszerű, átlátható, GPS-alapon működő útdíjfizetési rendszer, amely tájékoztatást ad közvetlenül a sofőrnek, és megvédheti vállalkozását akár a büntetések kiszabásától is. A rendszer zökkenőmentességét a nap 24 órájában elérhető e-útdíjra szakosodott ügyfélszolgálatunk valamint e-útdíj-jogsegély tanácsadásunk biztosítja.

Üzemanyagkontroll

Üzemanyagkontroll

Kísérje figyelemmel gépjárművei üzemanyag-felhasználását, így akár évi 40%-os megtakarítást is elérhet. A járműbe épített hagyományos tartályszintmérő berendezéseken túl a tankolási listák feltöltésével lehetővé válik a céges üzemanyagkártyákhoz tartozó számlák feltöltése az easyTRACK-rendszerbe. A feltöltött adatok megjelennek a menetlevélben, illetve a kapcsolódó kimutatásokban.

Mobilalkalmazások

Mobilalkalmazások

Az easyTRACK-mobilalkalmazás segítségével bárhonnan figyelemmel kísérheti céges gépjárműveit és ellenőrizheti az útdíj bevallása adatait. A Driver APP alkalmazással sofőrei bejelentkezhetnek az adott gépjárműbe, egy kattintással válthatnak a privát és a céges út között, kommunikálhatnak a kollégákkal, elküldhetik a dokumentumokat, valamint az applikációba épített saját navigáció segítségével bejárhatják a diszpécser által küldött útvonalat.

Sofőrazonosítás, céges-magánút elkülönítés

Sofőrazonosítás, céges-magánút elkülönítés

Az easyTRACK-rendszerben beépített RFID-olvasó segítségével, valamint a Driver APP mobilalkalmazással tudja azonosítani magát a sofőr. Az APP segítségével a sofőr választhat céges és magánút használat között, mely információ megjelenik a menetlevélen, a járműadatok listájában és a kilométerköltség-nyilvántartásban is.

Raktérajtó, hőmérsékletkontroll

Raktérajtó, hőmérsékletkontroll

Hőmérsékletfigyelő szolgáltatásunkkal folyamatosan nyomon követheti a raktér hőmérsékleti értékeit és értesítést kaphat, amennyiben eltérés mutatkozik a megadott számokban. A kívánt időszakra vonatkozóan hőmérséklet-kimutatást is lekérhet a rendszerből. A raktér ajtajának nyitását és zárását is figyelheti, melyről azonnali értesítést kaphat SMS-ben.

Napidíj kalkulátor

Napidíj kalkulátor

Az easyTRACK-rendszer és a jármű tachográfadatainak segítségével elérhetővé válik a belföldi és kiküldetési munkanapok számának kimutatása. A rendszer elvégzi Ön helyett a számításokat és összesíti egy kimutatásban, akár sofőrökre lebontva. A kimutatás a 437/2015. (XII. 28.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítja az adatszolgáltatást.

Üzemidők

Üzemidők

Problémát okoz, hogy nyomon kövesse munkagépei üzemidejét, emiatt nehézkes az elszámolás? Rendszerünk segítségével távolról követheti az üzemidőket és elkülönítheti a különböző üzemfázisokat, mint például a közlekedést és munkavégzést.

Nyomvonalvizsgálat

Nyomvonalvizsgálat

Tárolja el gépjármű flottájának adatait akár 24 hónapig, és tekintse meg archív adatabázisunkban az Önnek érdekes időszakot. Játssza le újra, akár 7 napos időintervallumot nézve, a gépjármű útját, és közben vizsgálja meg az Ön számára fontos eseményeket. Ha egy időszak különösen érdekes Önnek, akkor egy kattintással ki is nyomtathatja azt.

Vontatmányok

Vontatmányok

Kövesse a vontatmányokat élőben. Eszközünk segítségével tápellátás nélkül is megtekintheti pótkocsija helyzetét.* Nincs több fekete fuvar, nincs több elhagyott pótkocsi, ha ezt a szolgáltatásunkat választja. *A szolgáltatás az akkumulátor működése alatt használható.

Elektromos autók

Elektromos autók

Kövesse nyomon elektromos autójának fogyasztását, tekintse meg a töltöttségi szintet, használja elektromos autóját úgy, mint bármely más gépjárművet a flottájában. Rendszerünk alkalmas az elektromos járművekből érkező adatok fogadására, feldolgozására és megjelenítésére.

Fuvarszervezés

Fuvarszervezés

Az easyTRACK-ből érkező valós idejű adatokat felhasználva az innoTMS felhőalapú felülete egy helyen nyújt megoldást partnerkezelésre (CRM), fuvarszervezésre, személyzeti, illetve gépjármű adminisztrációra, számlázásra, költségek rögzítésére, menetlevél kezelésére, illetve kimutatások készítésére.

Amennyiben kérdése merül fel, vagy további információra van szüksége, forduljanak kollégáinkhoz bizalommal!

Keresse kollégánkat:

Böröczky Csaba
nyomkovetes@fulltech.hu
easytrack@fulltech.hu
+36 30 334 2855