Járműberendezés és felszerelés

Alakítsa át kisteherautóját egy profi és mobil műhellyé magas minőségben, kedvező áron! Megtervezzük és el is készítjük az igényeinek megfelelő kisteherautóba épített mobil műhelyt. Felmérjük a rendelkezésre álló jármű tulajdonságait és figyelembe véve a szakmai és személyes igényeket, létrehozzuk a tökéletes megoldást. A kisteherautóba költöztetett praktikusan felszerelt mobil műhely pedig az ügyfelek szemében is jó benyomást kelt majd.

Járműberendezéseinkkel kiválóan rendszerezheti munkaeszközeit, ezzel pedig időt és helyet takaríthat meg járművében. Ráadásul, mivel mindent könnyedén megtalál, hatékonyabban végezheti a munkáját is. Mindegy, hogy vízvezetékszereléssel, villanyszereléssel vagy bármilyen egyéb szerviztevékenységgel foglalkozik, berendezéseink a segítségére lesznek a munkában. A polcok egyenként 30 kg teherbírásúak. Elrendezésük tetszőlegesen, az egyéni igény szerint módosítható.

A kínált burkolatok és bevonatok segítenek a csomagtér állagának megóvásában és kiváló védelmet biztosítanak a horpadásokkal és karcolásokkal szemben. Beszerelünk padlóburkolatokat, fali- és ajtóbevonatokat is, gyártásuknál pedig a minőség a legfontosabb szempont.

A rakodási feladatok megkönnyítésére rámpák és állványok állnak rendelkezésre.

Azokban az ágazatokban, amelyekben elengedhetetlen a létrák használata, biztonságos rögzítőrendszereket biztosítunk a járműveken, amelyek megkönnyítik az eszközök használatát. Amennyiben szükséges, megfelelően kialakított tetőcsomagtartót szerelünk a kisteherautó tetejére, melyek nem rontják a jármű menetdinamikai tulajdonságait és nem emelik meg a zajszintet sem.

A moduláris műhelyberendezés könnyen és gyorsan összeszerelhető bútorelemeket tartalmaz, szinte végtelen konfigurációs lehetőséget biztosít, az elemek egymással jól kombinálhatók, így létrehozható a tökéletes műhelykörnyezet. Az elrendezés tekintetében nemcsak lineáris konfigurációkban, hanem sarokkialakításokban is gondolkodhat. A TechnoLine bútorok mindegyike edzett acélból készül, speciális, kettős felületkezelést kap, így egyedülálló tartósságot biztosít rendszereinknek. A bútorok egyedi festését követően speciális bevonatot kapnak, amely ellenállóvá teszi a felületeket az igénybevétellel szemben.

Számos egyéb kiegészítő érhető el, amelyek biztosítják a beépített rendszerek rögzítését és a rakodás biztonságát is.

Válogasson az alábbi járműberendezések és kiegészítők széles kínálatából a praktikus belső tér és az igényes külső kialakításához. Ezek mindegyike magas minőségű, ellenálló és tartós:

  • polcok és polcrendszerek válaszfalakkal,
  • kivehető műanyag tárolók,
  • szekrények és fiókos szekrények levehető fém és műanyag tárolókkal,
  • bővíthető tárolórekeszek,
  • fiókok és dönthető fiókelemek,
  • billenthető ajtók és szerelőasztalok,
  • papír- és szappanadagolók, kézmosóállomások,
  • rámpák és állványok,
  • tetőcsomagtartók és létratartók,
  • oldalfalak, belső burkolatok…..stb.

Tervezze meg most az ideális szervizautóját! Válassza ki a megfelelő kisteherautó modellt és a szükséges járműberendezéseket.

Katalógus

Keresse kollégánkat:

Böröczky Csaba
nyomkovetes@fulltech.hu
easytrack@fulltech.hu
+36 30 334 2855

Mercedes
CITAN
VITO
SPRINTER
Opel
COMBO
MOVAMO
VIVARO
Fiat
FIORINO
DUCATO
BOBLO
SCUDO
TALENTO
Iveco
DAILY
Volkswagen
CADDY
CRAFTER
TRANSPORTER
Renault
KANGOO
TRAFIC
MATER
Peugeot
BIPPER
PARTNER
EXPERT
BOXER
Citroen
NEMO
BERLINGO
JUMPY
JUMPER
Nissan
NV200
NV300
NV400
Ford
COURIER
CUSTOM
CONNECT
TRANSIT
Toyota
PROACE
MAN
MAN TGE
Dacia
DOKKER